pas på huset

4 tips til at passe på huset mens du er på ferie

Det er vigtigt at finde måder, hvorpå man kan sørge for, at sit hus bliver passet, imens man selv er på ferie. I denne artikel vil vi give dig fire gode råd til hvordan du kan sørge for at passe på huset, mens du er på ferie.

Få naboerne til at holde øje

Det er en god ide at få dine naboer til at holde øje med situationen omkring dit hus, mens du er på ferie. De kan nemt holde øje med, om der skulle være nogle mistænkelige biler i indkørslen eller lignende.

Når du beder dine naboer om at holde lidt ekstra øje med tingene, sikrer du dig, at der er nogle der vil reagere i god tid, hvis de føler at der er mistænkelige opførsel i nærheden af din bolig. På den måde vil der er i det mindste bliver reageret på dette, hvis der kommer indbrud i dit hjem, imens du er på ferie.

Lad være med at annoncere med din ferie på de sociale medier

Det er samtidig en god ide at lade være med at annoncere med din ferie på de sociale medier, før du er kommet hjem igen fra din ferie. Indbrudstyve og lignende kan holde øje på de sociale medier og hvis de ser at du, for eksempel, annoncerer at du tager af sted til Spanien i næste uge, så ved de, at din bolig står tom. Og det gør den meget sårbar.

Undgå derfor at prale for meget med dine feriemuligheder, indtil efter du er kommet hjem fra ferie. Når du venter til efter ferien med at prale med, hvor du har været, har du også nogle flotte billeder, som du kan dele til omverdenen.

Planter og kæledyr skal passes af folk du kender

Hvis du har mange levende planter i hjemmet, så er det en god ide at få disse passet af folk som du kender. Det er ikke sjovt at komme hjem til et hus fyldt med døde planter.

På samme måde kan det være at du har nogle kæledyr, som skal passes imens du er afsted. Hvis dine venner eller familiemedlemmer har mulighed for det, kan det være en god ide at de tager dine kæledyr med hjem til dem i den uge eller to, du er afsted. På den måde får dine kæledyr masser af opmærksomhed, imens du selv nyder solen nede sydpå.

Hyr rengøring

Det kan være rigtig rart at komme hjem til et rent hjem, når man kommer hjem fra ferie. Overvej derfor at hyre rengøring til at komme et par dage før du selv kommer hjem.

I dag er det meget nemt at hyre rengøringshjælp og det kan være ret billigt. Forsøg at gøre det så nemt for din rengøringshjælp som muligt gennem god boligindretning, hvor dine ting ikke i forvejen ligger og flyder rundt omkring. Jo flere ting du har liggende, jo sværere er det at gøre rent

På en hjemmesider som https://boligmedstil.dk/ kan du af og til finde nogle gode artikler om ordentlig boligindretning og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *