En dag i Madrid: mad og kultur

Når du er i Madrid, skal du sørge for at smage den lokale mad! Det traditionelle spanske køkken omfatter retter som paella, tapas og gazpacho. Hvis du vil have noget lidt sødere, kan du prøve churros con chocolate – stegt dej dækket af chokoladesauce.

Madrid er også hjemsted for nogle af Spaniens bedste kunstmuseer. Prado-museet rummer værker af spanske mestre som Velázquez og Goya. Reina Sofía-museet viser moderne kunst, bl.a. værker af Pablo Picasso og Salvador Dalí. Og Thyssen-Bornemisza-museet har en imponerende samling af europæisk kunst fra det 13. til det 20. århundrede.

Ingen rejse til Madrid ville være komplet uden at se det kongelige palads. Dette vidtstrakte palads blev bygget i det 18. århundrede til kong Karl III og bruges nu af den spanske kongefamilie til officielle arrangementer. Besøgende kan besøge flere statelige rum, herunder den storslåede spejlsal.

Så uanset om du er interesseret i mad, kunst eller historie, har Madrid noget for enhver smag!

10 kulturelle steder du skal besøge i Madrid

1. Det kongelige palads i Madrid

2. Prado-museet

3. Reina Sofia-museet

4. Thyssen-Bornemisza-museet

5. Plaza Mayor

6. Gran Via

7. Puerta del Sol

8. Sabatini-haverne

9. Almudena-katedralen

10. Debod-templet

10 restauranter du skal prøve i Madrid

1. La Casa de Campo

2. El Brillante

3. Los Gatos

4. Sobrino de Botín

5.La Terraza del Casino de Madrid

6.Zalacain

7.Casa Lucio

8.Puerta Cerrada

9.Casa Paco

10.Taberna Maceira

Spanien er et kendt turistmål af mange forskellige årsager: dets fantastisk velbevarede arkitektur og seværdigheder, middelhavsatmosfære, varierede landskaber, velsmagende mad og passionerede kultur. I hjertet af landet ligger landets hovedstad Madrid – et travlt storbyområde, der perfekt indkapsler alt det fantastiske ved Spanien. Hvis du hvis du planlægger en rejse til Madrid, skal du huske at tilføje disse 10 kulturelle steder og restauranter til din rejseplan!

Vil du fortsætte med at spise på den spanske måde, når du kommer hjem, kan du altid prøve en måltidskasse for 2 personer med et spansk tema. Du kan også prøve asiatiske og italienske måltidskasser, hvis du på et tidspunkt vil prøve noget andet end det spanske køkken, der ellers er lækkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *