bacalar

Her er 3 mexicanske byer, der bestemt er et besøg værd

Drømmer du om at komme lidt væk? En ferie til et eksotisk og varmt land som Mexico? Så kan du læse med her og blive inspireret. Her kan du læse om de tre forskellige mexicanske byer, du bare må besøge, hvis du har planer om at rejse til Mexico.

Mexico City
Først og fremmest er der Mexico City, som er hovedstaden i Mexico. Mexico City er også Mexicos største by med næsten 9 millioner indbyggere, og har derfor også et veludviklet transportsystem. Tilmed er byen en af verdens største og er blevet det på rekordfart. Bare i 1950 havde Mexico City kun 3 millioner indbyggere, så man kan roligt sige, at det er en by i vækst. Hvis du tager til Mexico City som turist, er der en hel masse ting du kan se. Mexico City er indehaver af både den ældste og den største amerikanske katedral, som bestemt er et besøg værd. Derudover har byen omkring 160 museer, 30 koncertsale og over 100 kunstgallerier. Hvis du er mere til mexicansk historie, skal du besøge Downtown Mexico City. Her vil du opleve en urban side af Mexico City, som er fyldt med historiske bygninger.

Bacalar

Hvis du er til blåt vand og hvide strande, så er dette sted noget for dig. Bacalar ligger i den mexicanske delstat Quintana Roo, som er cirka 40 km fra Chetumal. De lokale indbyggere kalder dette sted for den syvfarvede lagune, da vandet indeholder så mange forskellige farvenuancer. Fordi vandet er så gennemsigtigt, er det et oplagt sted at tage hen, hvis du ønsker at snorkle. Du har også mulighed for at leje en kajak og sejle rundt og se de tre cenoter, som er ferskvandshuller i undergrunden, der pumper vand ud til lagunen. Du kan også komme på bådtur ud til Piratkanalen. Udover det skønne hav, kan du om aften også udforske den livlige og festlige bymidte, der indeholder en masse charmerende små restauranter og cafeer.

San Cristobal de las Casas
Hvis du er backpacker eller en dedikeret globetrotter vil denne by være noget for dig. Byen ulmer af forskellige nationaliteter, der på harmonisk vis blander sig med hinanden. Dette skyldes revolutionen, som Zapatista-bevægelsen efterladte i 1994. Her finder du også en arkitektonisk charme med røde tegltage, støbejernsaltaner, der står i fuldt flor med alle dens blomster og brostensbelagte gader. Gågaden Real de Guadalupe er oplagt sted at gå hen, hvis du befinder dig i byen. Her kan du besøge gallerier, små butikker eller drikke en kop lokalt produceret kaffe. Du kan også vandre op til byens kirke, som ligger på toppen af bakken, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt over byen. Hvis du ikke kan få nok af den mexicanske kultur, har du mulighed for at besøge nogle af de omkringliggende byer, såsom Juan Chamula eller Zinacantan, hvor du vil komme tættere på den oprindelige kultur. Turer til disse byer, vil du nemt kunne arrangere med diverse turistbureauer i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *