teotihuacan

Seværdigheder I Mexico, Du Ikke Må Gå Glip Af

Vi kommer her ind på de ting, du ikke må gå glip af, når du besøger Mexico.

Mexico er et land, der er forbundet med masser af sol og varme og fyldt med flotte attraktioner. Fra det grønne landskab i sydøst til det ørkenfyldte terræn i nord og et land fyldt med havkyst har du en turistdestination, der er svær at overgå.
Her kommer vi ind på, hvad du bare skal se, når du er i Mexico.

La Catedral Metropolitana i Mexico City

Det er en af de ældste bygninger I hele landet, som skal besøges. For manges vedkommende er det den største attraktion i Mexico City. Når du besøger La Catedral Metropolitana i Mexico City, befunder du dig i hjertet af hovedpladsen i Mexicos hovedstad. En plads, der er fyldt med andre arkitektoniske og historiske bygninger som eksempelvis Palacio Nacional.

Teotihuacán – 40 kilometer nordøst fra Mexico City

En turistattraktion i verdensklasse, som kan sammenlignes med pyramiderne i Giza. Det var et sted, som angiveligt var hjemsted for multikulturelle samfund, som ikke var aztekerne. Du kan bestige de to hovedpyramider af solen og månen. Det er et sted, hvor der er rigeligt med sol, så det er en god ide, at du husker at medbringe solcreme.

Strandene i Tulum, Quintana Roo

Så tager vi et smut til den caribiske kyst, hvor du kan besøge den fine by Tulum, hvor du kan finde nogle af de flotteste strande i Mexico. Tulum er blevet lidt af en turistfælle de sidste par år, men der er stadig masser af gode spisesteder. Og så finder du selvfølgelig kyster, der er enormt smukke, og som får dig til at tabe kæben. Det hele er hvidt sand, og der er flot hav, som er ideelt at svømme i.

Cenotes, Yucatán

Cenote betyder på spansk ferskvandshul. Det er umuligt at vælge én cenote, som du skal se, når du er i Yenote, for der er rigtig mange, du kan vælge mellem. Der er dog enkelte, som skiller sig særligt ud, som om muligt er endnu mere værd at se end de andre: Dos Ojos, som er lige uden for Tulum, eller den, der går under navnet ”Bilvasken.” Ellers kan du besøge Ox Bel Ha, som er verdens største underjordiske grottesystem. En oplevelse, som også er for børnene.

Barrancas del Cobre

Barrancas del Cobre betyder ”kobberkløften” på dansk. Hvis du er til ørkenlandskab og er fascineret af Grand Canyon, skal du besøge Mexicos svar på Grand Canyon. Der er seks forskellige kløfter i det nordvestlige Mexico. Kløftsystemet er større og dybere end Grand Canyon i Arizona på den anden side af grænsen. Selvom du kan opleve Barrancas del Cobre ved at gå, cykle eller ride på hest, er det mest populære at køre igennem stedet i tog. Toget kører gennem hovedkløften fra Chuhuahua til Los Mochis og tager omkring 15 timer. Barrancas del Cobre er hjemstedet for mange indfødte mexicanere, som bor isoleret i bjergene og uafhængigt fra resten af verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *