mexico

Værd at vide inden du rejser til Mexico

Har du planer om at rejse til det vidunderlige Mexico? Så er der en masse praktiske informationer der er gode at vide før man bestiller sin rejse. Mexico kan besøges året rundt og byder på et fantastisk tropisk klima både ved kysten og i lavlandet. Mexicanerne er et venligt folkefærd, der altid gerne tilbyder hjælp, hvis det er nødvendigt. Udover det, så findes der masser af god underholdning til at holde dig beskæftiget på din tur til Mexico.

Bedste rejsetid og populære destinationer i Mexico

Den varmeste årstid i Mexico ligger i perioden omkring maj til oktober. Der er både varmt og fugtigt. I de sydlige egne af Mexico kan de til sommetider være ulideligt at opholde sig i, specielt mellem juli og september hvor det er ekstremt varmt. Hvis man er typen der gerne ligger sig ned ved stranden og soler en hel dag, så er dette den perfekte tid på året til at tage afsted til Mexico. Hvis du gerne vil ud og opleve ting, og ikke er så glad for den ekstreme varme på det tidspunkt, så kan de bedst svare sig at tage afsted på et andet tidspunkt, såsom fra oktober til maj, hvor det stadig er varmt, men ellers er dejlig tørt uden at være alt for varmt.

Den caribiske kyst er meget populær i Mexico, da den har højsæson hele året igennem. Det betyder at området kan besøges året rundt. Dog skal man være opmærksom på, at der kan opstå kraftige regnstorme fra november til januar. Som regel er disse regnstorme dog hurtigt overstået. 

Kommer du forbi Yucatan-halvøen på din rejse til Mexico, er der simpelthen ingen måde du kan snyde dig selv for at opleve det pragtfulde Chichen Itza. Det er en oldgammel ruinby som bliver betegnet som et af de syv nye verdensvidundere. Her kan du blandt andet få et spændende indblik i mayaernes fascinerende historie. Der er rigtig meget at se i denne by, så sørg for du har både tid og tålmodighed til overs.

Underholdning der er værd at tjekke ud i Mexico

Mexico er præget af en fascinerende kultur med masser af historie bag. Dette gør, at underholdningen i Mexico altid er spændende. Lige meget hvilken type underholdning du er til, er der noget til dig. Der er noget til alle aldre, alle typer og alle ønsker. 

Mexicanerne opfattes som et utroligt imødekommende og venligt folkefærd. De er respektfulde og lette at snakke med. Mexico er også hjem for spændende underholdning som tyrefægtning eller dykning. Især i den sydlige del af Mexico er der god gang i den. Aftenen i den sydlige del af Mexico er værd at opleve, med massere af diskoteker, kasinoer, barer og god musik.

Det kan også være en stor oplevelse at nyde den ekstremt gode mad i Mexico. Mange steder er det stærkt mad man får, og man får lov til at føle mexicanernes elskede chili, som de går meget op i. Det er stærkt anbefalet at prøve nogle af deres lokalretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *